1 | 2 | 3

NIRVAN JAVAN  
#SEETHEWORLD
#ZIE DE WERELD

400nirvanjavan LONDON CAMPAIGN 01

Nirvan Javan London Campagne

"Het jaar 2020 is belangrijk voor Nirvan Javan. Het is een jaar van groei en de introductie van nieuwe perspectieven en producten. De aankomende collecties blijken een spannende reis te zijn, zowel creatief als communicatief. Daarnaast onderstreept de introductie van hoogwaardige materialen zoals Japans acetaat en titanium de ambitie om te focussen op kwaliteit met aandacht voor de kleinste details,” aldus brillenontwerper Nirvan Javan.
Met de lancering van de nieuwe eyewear-collecties wil het Zwitserse label het kosmopolitische facet benadrukken, geïnspireerd op de metropolen Tokyo, Londen, Parijs en Chicago.

De nieuwe Nirvan Javan brillencollecties, genoemd naar de vier metropolen - Tokyo, Londen, Parijs en Chicago - zijn de eerste bestemmingen van deze artistieke reis rond de wereld. Vier steden die de ontwerper imponeren en inspireren, zowel met hun cultureel levendige sferen als hun indrukwekkende architectonische elementen.Deze nieuwe stilistische en conceptuele benadering, eerder getoond op de Opti in München, tilt Nirvan Javan - in het vijfde jaar - naar een hoger niveau.

400NJE London 04.02 03

London

Hoogwaardige materialen uit Japan

De innovatie van de twee nieuwe collecties - TOKYO en LONDON - ligt in de gebruikte materialen, Japans acetaat en titanium. De ontwerpen zijn met de hand gemaakt in Japan, passen perfect in het concept en benadrukken de hoge kwaliteits- en perfectie-eisen van het merk.

400NJE Tokyo 01.07 JST 03

Tokyo

De namen van de afzonderlijke modellen nemen weer het kosmopolitische aspect over en zijn genoemd naar de tijden in de verschillende tijdzones. Bijvoorbeeld het model LONDON 04:02 (GMT) of TOKYO 01:07 (JST).

terug naar homepage