1 | 2 | 3 | 4

MONDOTTICA EN SCOTCH & SODA
NIEUWE EYEWEAR LICENTIEOVEREENKOMST

400scotchsodaSS SS19
Mondottica International en Scotch & Soda hebben een licentieovereenkomst gesloten voor het ontwerp, de productie en de distributie van de brillencollecties van Scotch & Soda.

Opgericht in 1985 is Scotch & Soda een door de wereld geïnspireerd Amsterdams merk, aangedreven door een team van nieuwsgierige schattenjagers. Geïnspireerd door deze benadering van mode, volgen de brillenassortimenten in overeenstemming met de verschillende collecties voor mannen (Scotch), dames (Maison), jongens (Shrunk) en meisjes (R'Belle), evenals een denimcollectie, Amsterdam Blauw.

In een reactie op de nieuwe licentie-overeenkomst zei de oprichter en CEO van Mondottica, Michael Jardine: "We zijn verheugd dat we de kans krijgen om met zo'n echt onderscheidend mode- en lifestyle merk te werken. Scotch & Soda heeft een eclectische en weloverwogen ontwerpbenadering die nauw aansluit bij onze manier om unieke brillencollecties te ontwikkelen ". Creative Director van Scotch & Soda, Marlou van Engelen, over de nieuwe samenwerking: "Optimalisatie met Scotch & Soda-zonnebrillen is al lang een wens. We zijn blij dat we een partner hebben gevonden die net zo toegewijd is aan materiaalonderzoek, aangepaste kleuren en verrassende details zoals we zijn. Na een voorproefje van onze eerste ontwerpen, weet ik dat ze een goede aanvulling zullen worden of een contrast vormen met onze uitstraling. " De overeenkomst, voor zonnebrillen en monturen voor heren en dames, loopt tot 2024. De eerste Scotch&Soda eyewear collectie wordt dit najaar op de Silmo in Parijs gelanceerd en is vanaf voorjaar-zomer 2020 wereldwijd verkrijgbaar bij de opticien.Het assortiment zonnebrillen is ook verkrijgbaar via het eigen retailnetwerk van Scotch & Soda en geselecteerde wereldwijde dealers.

terug naar homepage