1 | 2 | 3 | 4 | 5

100% Optical, ExCel London
12-14 januari 2019

400100procentlondonFashion Show122

De grootste optiekbeurs van het Verenigd Koninkrijk, 100% Optical, wordt gehouden van 12 tot 14 januari 2019 op ExCel London en zal naar verwachting 9.000 bezoekers trekken. Er zijn ruim 200 exposanten die meer dan 500 merken vertegenwoordigen.

Het London ExCeL International Exhibition Centre, kortweg London ExCeL of ExCeL Centre, is een expositie- en evenementen hallencomplex in Londen, gelegen aan het Royal Victoria Dock tussen Canary Wharf en vliegveld London City Airport. De naam ExCeL is een afkorting van Exhibition Centre London.
Adres: Royal Victoria Dock, 1 Western Gateway, London E16 1XL, Verenigd Koninkrijk
Event director Nathan Garnett: "We zijn trots op deze plek waar de optiekbranche kan samenkomen om informatie te verzamelen, om trends in eyewear te volgen en om de nieuwste apparatuur en services te ontdekken."

Nieuw in 2019 is het Eyewear Week-initiatief van 7 tot en met 13 januari, waarbij 100% Optical voorlichting over de brillentrends genereert met de #eyewearweek en #loveeyewear hashtag.

Eveneens nieuw in 2019 is het feit dat de British Academy of Audiology (BAA) een associatiepartner geworden is en samen met de Association of Optometrists een uitgebreid onderwijsseminarprogramma heeft samengesteld voor de Audiology-hub.

400100procentlondon015

Tot de indrukwekkende exposanten behoren onder meer Luxottica, Johnson & Johnson Vision, Specsavers, William Morris, Topcon, Bevel, Hanson Instruments, Lindberg, Wolf Eyewear en Mainline Instruments.

Dit jaar ondersteunt 100% Optical SeeAbility, die gespecialiseerde ondersteuning, accommodatie en oogzorghulp biedt aan mensen met leerstoornissen, autisme en gezichtsverlies. Deze zal het beroemde 'Rockaoke'-evenement leiden om geld in te zamelen.Verder aandacht voor de '2020 Vision in Motion' ontwerpwedstrijd in samenwerking met het Royal College of Art. Het werk zal te zien zijn bij de ingang van de Eyewear Hall. De winnaar van de wedstrijd wordt op zondag om 12.45 uur op het hoofdpodium bekendgemaakt.

Als klap op de vuurpijl biedt de show volop netwerkmogelijkheden met happy hours door De Rigo, Birmingham Optical en Continental Eyewear. De Saturday Night Party wordt gesponsord door William Morris.

Nadere info: www.100percentoptical.com, @100optical en #100optical.

Terug naar homepage