1 | 2 | 3 | 4

Lars Gerrits start Eye Eye Caramba

400 Ross and Brown FW18 MEDIUM

Ross and Brown
Na een jarenlange staat van dienst als exclusief vertegenwoordiger van ic! Berlin heeft Lars Gerrits de zelfstandige onderneming Eye Eye Caramba opgezet samen met zijn echtgenote en soulmate Nienke Gerrits. De naam Eye Eye Caramba is enerzijds afkomstig van het Latijns-Amerikaanse 'Ay, Caramba!’, dat verbazing en verwondering in de positieve zin van het woord in zich draagt, anderzijds afkomstig uit een aflevering van The Simpsons, waar de plaatselijke optiekwinkel de naam Eye Caramba draagt. Eye Eye Caramba wil graag verrassen, verbazen en het geheel met humor en een knipoog benaderen.

400 icberlin oewf 72dpi

ic!berlin

400 david marcss17couple

David Marc

Lars: “Eye Eye Caramba staat voor verrassende eyewear in al haar facetten; materialen van de hoogste kwaliteit, state-of-art productietechnieken, bizar goede designs en originele, zeer verrassende concepten. Bij het zien van de collecties die Eye Eye Caramba voert kun je niet anders dan ‚Ay, Caramba!’ uitschreeuwen, want je bent zeker verbaasd en positief verrast.” Naast ic! berlin werken wij samen met vaak kort geleden opgerichte brillenmerken met even zo zeer unieke achtergronden en visies als ic! berlin, echter alle met een sterk onderscheidende stijl. 

400 PHONE372A0114

PHONE

Philippe V, Portrait Eyewear, SOL SOL ITO, Plein les Mirettes, PHONE, Ross & Brown en David Marc. Merken waarvan de communicatielijnen zo kort mogelijk zijn, de service hoog in het vaandel staat, de onderscheidende waarde zeer hoog is en de exclusiviteit voor de zelfstandige optiekmarkt vanzelfsprekend.”

400 plein les mirettesDEMOISELLE IV

Plein les Mirettes

Lars heeft uitsluitend in commerciële functies gewerkt met een studie-achtergrond aan de Akademie voor Kunst en Industrie en gediplomeerd Maatschappelijk Werker. Nienke kijkt terug op een haast 15-jarig dienstverband in de geestelijke jeugd-gezondheidszorg. Op de achtergrond heeft ze Lars de laatste 7 jaar veel ondersteuning verleend.

400 portrait eyewearneon slide04

Portrait Eyewear

400 SOLSOLITOjapansol1

SOL SOL ITO

Lars: “Samen gaan we nu het avontuur van Eye Eye Caramba aan, waarbij het productportfolio en de bezoeken, service-aanvragen en after-sales verdeeld worden.
Humor, kunst, creativiteit en een wervelend gezin met drie kinderen zijn rode draden in ons leven waarbij wij belangstellenden naast het bezoek aan de winkel, ook graag uitnodigen voor een bezoek aan ons kantoor, alwaar we graag alle collecties op overzichtelijke en originele wijze kunnen tonen.”

400 Philippe VCcrow10 P

Philippe V

www.eyeeyecaramba.com

 

Terug naar homepage