1 | 2 | 3

Calvin Klein lanceert  brillencollectie van Raf Simons

400marchon calvin klein license renewal 092917 F17 ad image ph willy vanderperre

De langverwachte eerste CALVIN KLEIN 205W39NYC brillencollectie van Raf Simons is gelanceerd. Deze collectie laat op unieke wijze zien wat de artistieke en curatoriële kijk op het merk is van de nieuwe Chief Creative Officer.
De nieuwe CALVIN KLEIN 205W39NYC brillencollectie bestaat uit architectonische modellen met strakke, metalen accenten in gedurfde kleurcombinaties. De opvallende brillen zijn op kunstige wijze vormgegeven. Verfijnde materialen en accenten zijn gecombineerd met meerdere delen en kleurvlakken. Ieder nieuw uniek model is ontworpen op het wereldwijde hoofdkantoor van het bedrijf op 205 W 39 Street in New York City en gemaakt in Italië.

400CA.8057s 043 F

CK8057S. Dit model is rechthoekig en voorzien van op art deco geïnspireerde, tweekleurige contrasterende glazen en een verticaal 205W39NYC-logo. Het opengewerkte metalen accent op de veer en het kenmerkende cilinderscharnier geven het model een moderne, architectonische look. Verkrijgbaar in grijs/groen, roze/diepgrijs, blauw/amber en bordeauxrood/lichtgrijs.

400aCA.8058s 714 F 

CK8058S. Dit hoogglanzende, rechthoekige uniseks model van metaal is voorzien van een stijlvolle, zwevende metalen rand die zorgt voor een opengewerkt, metalen accent bij de veer. De vlakke lenzen en het glasprofiel zijn voorzien van twee verticale logo’s en titanium neuspads. Verkrijgbaar in glanzend goud/blauw, glanzend goud/groen, glanzend zilver/bordeauxrood en glanzend zilver/amber.

400CA.8578s 001 F

CK8578S. Een strak uniseks model met aan de voorzijde een metalen rand die doorloopt naar een opengewerkt, metalen accent op de veer met een kenmerkend cilinderscharnier en titanium neuspads. De vlakke lenzen zijn voorzien van twee verticale logo’s en omgeven door kunststof. Verkrijgbaar in glanzend goud/zwart, glanzend goud/camel, glanzend zilver/wit en glanzend zilver/bordeauxrood.

 

Terug naar homepage