1 | 2 | 3

OPTI München 2017

Zaterdag 28 t/m maandag 30 Januari 

De komende Opti München, wordt gehouden van zaterdag 28 t/m maandag 30 januari 2017. De reden voor deze verschuiving is de nieuwbouw van twee hallen op het beursterrein.  

Holland Optical House

Tijdens de Opti had een groep Nederlandse leveranciers onder leiding van Andre Winterink voor het eerst een Nederlandse avond georganiseerd voor de Nederlandse opticiens en pers in Paulaner im Tal, midden in het Centrum. Het was enorm gezellig en goed bezocht. Zeker voor herhaling vatbaar. 

hollandopticalhouse1 hollandopticalhouse1A 

hollandopticalhouse4 hollandopticalhouse5 

hollandopticalhouse3 hollandopticalhouse 2A

----------------------------

De organisatoren van de Opti 2016 kunnen terugkijken op een zeer succesvol evenement door het stijgende aantal bezoekers (8%), meer orders en een nog grotere populariteit dan in 2015. Deze eerste beurs van het nieuwe jaar telde meer dan 27.500 bezoekers, waarvan 63% beslissers, uit 81 landen. Gedurende de drie dagen van de beurs is voor een bedrag van meer dan € 152.9 miljoen aan producten ingekocht. De algemene indruk bij zowel bezoekrs als exposanten was zeer positief. Uit een enquete is gebleken dat deze beurs  de hoogste waardering ooit kreeg van 95,3% (bezoekers) en 91,7% (exposanten).

 

WEBSITE OPTI MUNCHEN

Terug