1 | 2 | 3

SUCCESVOLLE SILMO PARIS 2015

25 t/m 28 september

IN TEKEN VAN VERNIEUWING

Logosilmo

De Silmo 2015 stond in het teken van vernieuwing en had veel veranderingen in petto. Naast haar rol als vakbeurs presenteerde de Silmo zich als 's werelds grootste flagship store voor de optiekbranche. De vakbeurs werd georganiseerd rondom vier verschillende thema's en lanceerde bovendien een nieuwe, sterke promotiecampagne. 

 

webadSILMO

 

Omdat de bezoekers van de Silmo Paris op zoek zijn naar nieuwe ervaringen voor het verbeteren van hun business heeft de organisatie van de Silmo ervoor gekozen een andere weg in te slaan en de 'shopper' belevenis te creëren in vier sectoren van de vakbeurs.

Silmo Mode presenteerde de laatste brillencollecties van fabrikanten, monturen in de meest eclectische stijlen, sportieve en luxe selecties en trendforums. Silmo Gezondheid verzameldee brillenglazen en oplossingen voor low vision of contactlenzen. Silmo Innovatie presenteerdee zowel de Lab Fab, het laboratorium met de laatste technologische innovaties, als de specialisten van optiekmaterieel of equipment voor het verkooppunt en voor 'connected' opticiens. Silmo Opleiding tenslotte organiseerde de Silmo Academy, het symposium en technische workshops.

Shopping Bag, logo en huisstijl

Ondersteund door het bureau Carlin Communication en geinspireerd door de retailbranche bracht de Silmo de Shopping Bag: een iconisch element van de flagship store met emblemen in fel geel voor een sterk en zichtbaar effect. De promotieafbeeldingen maakten gebruik van sterke contrasten waarbij in zwart/wit afgebeelde personen de Silmo tas vasthielden. Het gebruik van deze duo tonen trok onmiddellijk de aandacht. Silmo's logo en huisstijl zijn eveneens veranderd. De visuele identiteit is strakker en daardoor ook chiquer.  

Vertegenwoordiging in Nederland

Op de internetsite www.silmoparis.com  konden bezoekers terecht voor de voorbereiding van hun beursbezoek, de aanvraag van toegangsbadges, het programmaoverzicht, de beursplattegrond en de exposantenlijst. In Nederland wordt de Silmo vertegenwoordigd door Promosalons Nederland (tel: 020-4620020, e-mail: info@promosalons.nl). Hier konden geinteresseerden terecht voor al hun vragen met betrekking tot deelname en bezoek aan de beurs. 

promosalons

 www.silmoparis.com