1 | 2 | 3

Baldessarini   'No Trends. No Conventions'

Baldessarini bril

De mannen van Baldessarini mogen deze zomer weer gentlemen zijn. Klassieke vormen zijn aangepast en geherinterpreteerd, trouw aan het Baldessarini motto 'No Trends. No Conventions'.  De Baldessarini stijl is gemaakt voor mannen die een mannelijk ontwerp waarderen, maar zichzelf niet al te serieus nemen in dit proces. Voor mannen die zelfvertrouwen en authenticiteit uitstralen zonder de trends te volgen. 

Baldessarini product      Baldessarini zon

De nieuwe monturen voor deze zomer worden gekarakteriseerd door een combinatie van Italiaans acetaat en metalen highlights. De vormen zijn klassiek-modern met deels in kleur verlopende tinten, wat model B5125 bijvoorbeeld een interessante retro look geeft. Model B5122 heeft een sportieve en subtiele uitstraling. Een perfect accessoire bij een zomers sportjack. 

Zonnebrillen

Baldessarini sun

Matte oppervlakken, getinte glazen die van donker naar licht verlopen en vernieuwende interpretaties van de aviator en panto vormen zijn te vinden in de nieuwe collectie zonnebrillen. Een tijdloos model is bijvoorbeeld B3124. De zogenaamde degrade glazen die van donker naar licht verlopen,  zijn zowel design als functioneel.