1 | 2 | 3

MIDO 2023:

1.000 EXPOSANTEN UIT DE HELE WERELD

 450MIDO 2023

Meer dan 1.000 exposanten nemen deel aan de MIDO, die op zaterdag 4 februari wordt geopend in Fieramilano Rho. De exposerende bedrijven (ga voor een volledige lijst naar https://www.mido.com/en/exhibitor-list?section=Attend) komen van over de hele wereld en vertegenwoordigen de gehele toeleveringsketen van de brillenindustrie. Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk, Spanje, Denemarken, de VS, het VK, Japan, Hong Kong, India, Saoedi-Arabië, Oman, Turkije en zelfs Mauritius staan ​​allemaal op het rooster.

Een veelheid aan activiteiten zal de drie dagen van de show animeren. Onder de gasten op de evenementenkalender in de OTTICLUB-ruimte in Paviljoen 3 (  beschikbaar op onze website), is Nick Cerioni, Creative Director en celebrity-stylist achter het imago van persoonlijkheden als Måneskin, Orietta Berti, Gianni Morandi, Jovanotti, Laura Pausini , Pierfrancesco Favino en vele anderen. Cerioni zal de gastspreker zijn op het How to? rondetafelgesprek getiteld 'How to define a look and a personality through eyewear. 'Styling als kans voor opticiens' vindt plaats op zaterdag 4 februari om 13.00 uur in de OTTICLUB-ruimte. Anders Hoe? onderwerpen zijn onder meer het interieurontwerp van optiekwinkels met architect Martino Berghinz (zondag 5 februari om 15.00 uur bij OTTICLUB) en 'Communicatie en creativiteit' met onderzoeker Luisa Aschiero en multidisciplinair kunstenaar Felice Limosani (maandag 6 februari om 13.00 uur bij OTTICLUB).

Terug naar zaterdag: op de kalender om 10.30 uur, het ANFAO Empowering Optical Women Leadership-project ter ondersteuning van vrouwen op een leiderschapscarrière in de brillenindustrie. De bijeenkomst wordt gemodereerd door journaliste Barbara Serra, gesponsord door Fondazione Bellisario en geproduceerd in samenwerking met SDA Bocconi [School of Management].

BESTORE AWARD

Zondag 5 februari om 14.00 uur op het Fashion District-plein (Paviljoen 1), de jaarlijkse prijsuitreiking van MIDO ter ere van uitmuntende optiekzaken, exposanten en vanaf dit jaar branchebedrijven. Naast de traditionele BeStore Award, voor optiekwinkels die een uitstekende winkelervaring en klantenservice bieden, en de Stand Up For Green-prijs, in zijn 2e editie en toegekend aan de stand die het meest gericht is op milieubeheer, is dit jaar voor het eerst de CSE - Certified Sustainable Eyewear award wordt uitgereikt. Opgericht door MIDO, in samenwerking met ANFAO en Certottica, eert het duurzaamheid in de wereldwijde brillenindustrie. Gastheer van de prijsuitreiking is mode- en lifestylejournalist Chiara Tronville.

 In samenwerking met MIDO 2023 vindt op zaterdag 4 februari om 16.30 uur in het Fieramilano Rho Auditorium de conferentie "Ophthalmology, optics and optometry: new technologies and the future" plaats, georganiseerd in samenwerking met MIDO door de uitgever van b2eyes en EyeSee. Deelnemers zijn onder meer de president van MIDO en ANFAO, Giovanni Vitaloni, samen met vertegenwoordigers van de Italiaanse politieke arena, industriële en retailbrillenprofessionals en oogartsen.

MIDO is open in Fieramilano (Strada Statale del Sempione 28 - Rho), zaterdag 4 en zondag 5 februari van 9.00 tot 19.00 uur en maandag 6 februari van 9.00 tot 18.00 uur.

Registreren:

bezoekers www.mido.com/en/entry-pass

Om altijd op de hoogte te blijven van het MIDO-nieuws, gaat u naar www.mido.com en de officiële sociale kanalen Instagram (@mido_exhibition), Facebook (@MIDOExhibition), Twitter (@MIDOExhibition) en LinkedIn

#MIDO2023 #livethewonder

terug naar homepage