1 | 2 | 3

Rodenstock Color Tester

Rodenstockvoorkant

Rodenstock, leverancier van diverse montuurmerken en brillenglazen, heeft een breed aanbod aan zonneglazen. Zo is er voor elke situatie wel een ander soort zonneglas te vinden. Of u nu last heeft van hinderlijke schitteringen van de zon op het water tijdens het varen, of u zou graag tijdens het autorijden met bewolking contrastrijker willen zien, Rodenstock heeft er een oplossing voor.

   
Rodenstockboven Rodenstockbeneden

Rodenstock Color Tester

Kies uw favoriete zonneglaskleur

 
Rodenstock, leverancier van diverse montuurmerken en brillenglazen, heeft een breed aanbod aan zonneglazen. Zo is er voor elke situatie wel een ander soort zonneglas te vinden. Of u nu last heeft van hinderlijke schitteringen van de zon op het water tijdens het varen, of u zou graag tijdens het autorijden met bewolking contrastrijker willen zien, Rodenstock heeft er een oplossing voor. Maar welk zonneglas past bij u? En welke kleur zonneglas heeft u het liefst?

Om u te helpen bij deze lastige keuze introduceert Rodenstock de Rodenstock Color Tester. Met deze digitale applicatie heeft u nu de mogelijkheid de verschillende zonneglazen en kleuren te testen vanuit uw luie stoel.
De applicatie laat het effect zien dat de zonneglazen hebben in verschillende situaties.
Daarnaast kunt u per glassoort (bijvoorbeeld contrast verhogende zonneglazen of polariserende glazen) de beschikbare zonneglaskleuren naar wens aanpassen en bekijken. Probeer de Rodenstock Color Tester nu zelf en klikhier

Het vinden van uw perfecte zonneglas is nu nog gemakkelijker!rodenstocklink