1 | 2 | 3

13 t/m 15 mei 2022
De opti is terug!

400opti 2022

“Producten live beleven, chatten aan de zijlijn, spontane uitwisselingen, het kan allemaal weer. Na de pauze vanwege de pandemie is de internationale vakbeurs voor optica & design van 13 t/m 15 mei 2022 in München de gelegenheid voor de optiekwereld om elkaar weer persoonlijk te ontmoeten, informatie te geven over nieuws en trends en de producten te ervaren. De focus ligt op twee belangrijke onderwerpen: duurzaamheid en bijziendheidsmanagement,” aldus Bettina Reiter, hoofd van de opti.

400optibettina reiter

De opti zal in mei van start gaan met veel nieuwe ideeën, maar ook met gevestigde elementen. Bettina Reiter: “Het beproefde concept met vier hallen garandeert onze gespecialiseerde bezoekers een geconcentreerd, efficiënt bezoek aan de beurs. In de hallen C1 en C2 zijn de monturencollecties van de licentie- en fabrikantenmerken, de YES onafhankelijke designruimte en de opti BOXES met spannende start-ups ondergebracht. Hal C3 zal naast extra brillenmerken alles voor de stationaire opticienwinkels presenteren. In hal C4 ligt de focus op brillenglazen, contactlenzen en accessoires, refractie en diagnostiek, maar ook op IT en machines.

De 2022 opti biedt een scala aan highlights. Of het nu gaat om retro charme of grote glazen met sterren-appeal, om de Pantone-kleur van het jaar, het zachte Very Peri-violet of understatement in klassiek zwart: monturen benadrukken meer dan ooit de persoonlijkheid van de drager en zijn nog populairder geworden door de digitalisering van de werkende wereld tijdens de pandemie. Ook aandacht voor monturen van koolstofvezel die ondanks hun opvallende design slechts een vel papier wegen en lichtgewicht draagcomfort beloven. De op maat gemaakte 3D-brillen passen perfect op het gezicht.”

De opti 2022 vindt plaats met inachtneming van de coronaregels die van toepassing zijn tijdens het evenement. Met maatregelen, waaronder een genereuze planning, zullen de tentoonstellingshallen gepaste afstand blijven bieden, evenals verhoogde, regelmatige luchtuitwisseling en intensieve reiniging met korte tussenpozen.
Dagkaarten voor de internationale optiekshow zijn nu exclusief online verkrijgbaar en garanderen contactloze toegang.
Meer informatie is beschikbaar op de website van de beurs: www.opti.de/en

 terug naar homepage