1 | 2 | 3

30 april – 2 mei 2022
MIDO 22 TERUG NAAR DE LENTE

450MIDOfashion10

MIDO 2022 wordt gehouden van zaterdag 30 april tot maandag 2 mei in Milano Rho Fiera. De beslissing om de show te verplaatsen werd ingegeven door de wens van de organisatie om exposanten en bezoekers de beste zakelijke voorwaarden te bieden, zelfs in deze wereldwijde pandemische situatie. De organisatie hoopt dat deze lente periode ook veiliger en gemakkelijker zal zijn qua reizen.
Dit is een strategische tijd van het jaar voor zaken en internationalisering, waarbij MIDO in feite teruggaat naar zijn oorsprong. De eerste edities vonden plaats in de maand mei en velen betreurden het destijds dat de gezellige zomerse beurs verplaatst werd naar de koude maand februari.

Giovanni Vitaloni, voorzitter van MIDO, verklaarde: “Vandaag lijkt het ons vrij duidelijk dat een internationale beurs die in februari wordt gehouden, een verminderd aantal deelnemers, zowel exposanten als bezoekers, met zich mee zou brengen. We willen de behoeften van bedrijven weerspiegelen en MIDO bevestigen als het topevenement van het jaar, in een 2022 dat al belangrijke tekenen van herstel laat zien voor de brillenindustrie wereldwijd.
MIDO 2022, gehouden van eind april tot begin mei, is de beste datum voor ons om terug te keren om onze missie te vervullen: het creëren en maximaliseren van internationale zakelijke kansen en tegelijkertijd prestige en vitaliteit verlenen aan een strategische sector. We werken er ook aan om klaar te zijn om exposanten en bezoekers in maximale veiligheid te verwelkomen, volgens de meest recente regelgeving”.

De organisatoren van dit toonaangevende wereldwijde optiekevenement zullen dit jaar opnieuw speciale treinen richting Rho Fiera beschikbaar hebben, waarbij de zitplaatsen direct op de website kunnen worden geboekt www.mido.com.
Mido werkt aan een bomvol evenementenprogramma (Otticlub area en Centro Congressi). Verder is het digitale platform al beschikbaar, afgelopen juni gelanceerd voor MIDO 2021, waar het mogelijk is om in aanloop naar het evenement in april de eerste contactactiviteiten te lanceren.

Voor de eerste persoonlijke editie van MIDO met de nieuwe regelgeving is de strategie van de organisatoren gericht op het eindelijk samenbrengen van industriële operators op dit belangrijke evenement, een doel dat kan worden bereikt dankzij de implementatie van alle noodzakelijke veiligheidsmaatregelen en dankzij de medewerking van alle betrokkenen.

Voor een algemeen overzicht van de brillenindustrie is het online magazine WMIDO toegankelijk via de officiële website, bijgewerkt met al het laatste nieuws dat ook te vinden is op social media: Instagram (@mido_exhibition), Facebook (@MIDOExhibition), Twitter (@MIDOExhibition) en Linkedin.

#MIDO2022 #livethewonder

terug naar homepage