1 | 2 | 3

SILMO PARIS 2021,
UITKIJKEN NAAR SEPTEMBER!

 

                                                        

                Banner Optiek Mode 230 165 GB 002 

“Twee jaar sinds de laatste editie, twee jaar bladeren door virtuele catalogi, twee jaar elkaar alleen via het computerscherm ontmoeten, dat is lang, veel te lang!” aldus de organisatie van de SILMO Paris 2021.
“De hele optiekbranche kijkt uit naar de SILMO Paris in september om elkaar weer live te ontmoeten op deze belangrijke beurs voor de optiek- en brillenwereld! Voor deze "reunie"-editie zijn de voorbereidingen in volle gang. Er hebben zich momenteel al bijna 500 bedrijven uit 32 landen aangemeld.


Ook de bezoekers zijn positief en willen persoonlijk gedachten uitwisselen, nieuwe collecties ontdekken, de producten aanraken en vooral genieten van de voordelen van een life evenement en naar de toekomst kijken. De toekomst van de branche staat centraal in de identiteit van de beurs, waar hulpmiddelen worden aangeboden voor presentatie en informatie.

Het SILMO NEXT-forum verschaft de bezoeker een blik op de toekomst en toont de belangrijkste brillentrends in lijn met het digitale magazine 'Trends by Silmo', maar toont ook ecologisch verantwoorde producten, smart solutions en een 'materiaalbibliotheek'.  
Verder worden hier door deskundigen lezingen gegeven en workshops gehouden over de toekomst van de branche.

Ook dit jaar worden SILMO d'OR awards uitgereikt om de meest ingenieuze en inventieve creaties te ontdekken. Deze prijzen worden toegekend om het talent en de creativiteit van de merken te belonen.  

De SILMO ACADEMY stelt weer een beurs van €10.000 beschikbaar voor een wetenschappelijk project op optiekgebied. Het is nog mogelijk om een project in te dienen. Nadere informatie: https://en.silmoparis.com/SILMO-Signature/SILMO-Academy/Awarding-a-scholarship/Call-for-applications

Tenslotte zal de SILMO Paris zoals altijd een gezellig en feestelijk evenement zijn en dit aspect is nu belangrijker dan ooit. Uiteraard zal een uitgebreid sanitair protocol in werking worden gezet, in lijn met de dan geldende regels van de overheid, zodat iedereen zich op de beurs veilig zal voelen. U mag de beurs vrij bezoeken zonder vooraf een afspraak te maken.

Kom in september naar de SILMO Paris, het moment om iedereen weer te ontmoeten en nieuwe collecties te ontdekken! We hebben zo veel in te halen!"

  

   Banner Optiek Mode 230 165 GB 002  

KLIK OP DE BANNER VOOR DE SILMO WEBSITE

terug naar homepage