1 | 2 | 3

Marcolin lanceert Max Mara brillenlijn

MAX MARA FASHION SHOW 1

Liefhebbers van het Italiaanse topmerk Max Mara zullen blij verrast zijn dat er vanaf april 2021 weer een Max Mara brillenlijn te koop is. Dit keer is Max Mara een partnership van vijf jaar aangegaan met Marcolin. De samenwerking betreft het ontwerp, de productie en de wereldwijde distributie van zonnebrillen en monturen van dit Italiaanse luxe modemerk.

MAX MARA FASHION SHOW 2   MAX MARA FASHION SHOW 3

De artistiek leiders van de twee bedrijven hebben samengewerkt om een
uiterst vrouwelijke collectie te realiseren, gekenmerkt door groot vakmanschap,
ambachtelijkheid en perfect passend bij het Max Mara-universum.

MAX MARA FASHION SHOW 5

Ian Griffiths, Creative Director van Max Mara: "Met Marcolin zullen we brillencollecties ontwikkelen die als fundamenteel worden beschouwd in de ontwerpen van onze collecties.”
Alessandro Beccarini, Group Style & Product Development Director van Marcolin: "Dankzij een nauwe samenwerking met het Max Mara-team waren we in staat om een collectie brillen samen te stellen met de tijdloze elegantie van dit
internationaal erkende merk. Wat betreft de materialen hebben we gekozen voor acetaten en metalen die comfort en lichtheid garanderen. De iconische oversized vormen zijn eigentijds.”

MAX MARA FASHION SHOW 7.  MAX MARA FASHION SHOW 8

De wereldwijde herlancering van de Max Mara brillencollectie in april 2021 gaat gepaard met een online campagne die zal worden uitgezonden op de sociale media van het merk. De brillencollectie is vanaf april 2021 te koop in Max Mara boetieks, op de site www.maxmara.com, in warenhuizen, op geselecteerde online winkelplatforms en bij opticiens.

Op de foto's: Tijdens de Max Mara modeshow in Milaan op 24 september 2020 werd deze zonnebril gedragen, vervaardigd door Marcolin.

terug naar homepage