1 | 2 | 3

BODE MILLER, DE NIEUWE GLOBAL BRAND AMBASSADOR VOOR RĒVO WINTERSPORT
Introductie van de Limited Edition Ski Goggle collectie voor het Wintersportseizoen 2021

400menradRV Bode 4

 

NEW YORK, NY (December 1, 2020)—
RĒVO is trots om Bode Miller te presenteren als haar nieuwe “Global Brand Ambassador” voor haar wintersport collecties. Met de tweevoudig overall “World Cup Champion” en de zesvoudig Olympische medaillewinnaar aan boord, als officieel partner, trapt RĒVO deze winter af met de lancering van “RĒVO x Bode Miller goggles” , een exclusieve goggle capsule collectie die, aldus Revo,  het beste biedt wat er op technisch vlak mogelijk is om zo het scherpste zicht onder alle piste omstandigheden mogelijk te maken.

Als meest gedecoreerde skiër in de Amerikaanse historie is Bode Miller een iconische persoonlijkheid die staat voor top kwaliteit producten die hun sporen hebben verdiend. Door de krachten met RĒVO te bundelen, is Bode’s lange termijn samenwerking er op gericht het bedrijf verder te laten groeien met nieuwe uitbreidingen voor de wintersportmarkt met nog meer coole ontwikkelingen in het verschiet.

400menradGoggle Packaging
De “RĒVO x Bode Miller goggle” capsule collectie brengt de unieke polarised lens technologie, die speciaal is ontwikkeld voor op en off piste, samen met de meekleurende werking van de lens. De collectie bestaat uit twee “easy 2 wear” modellen in een aantal “on trend” kleurvarianten. Bode heeft een belangrijke rol gespeeld in het tot stand brengen van deze collectie d.m.v. productontwikkeling en het begeleiden van het testproces, vandaar zijn handtekening op de lens, waarbij hij tekent voor:
1. RĒVO’s hoog contrast polariserende Serillium + lens: een lichtgewicht, breuk bestendige, schittering absorberende, nylon lens.
2. RĒVO’s Light Management System™: filtert schadelijk UV, HEV en blauwlicht terwijl het de schittering absorbeert en zorgt voor natuurlijk en scherp zicht.
3. RĒVO’s Fotochromatische Lenstechnologie: automatische aanpassing van de lens zorgt voor het beste zicht onder alle weersomstandigheden
4. Universele pasvorm: goggles passen bij bijna iedere helm variant.
5. Rx-Ready: goggles kunnen uitgevoerd worden met een op maat gemaakt RX inlay
6. Onderscheidende kleur coatings: Spiegel lens varianten in Blue Water en Orange Solar

400menradRV Bode 5

“Ik ski nog niet zolang en zo vaak als Bode dat doet. Ik ben begonnen toen ik 13 jaar oud was, maar ik houd net zoveel van de sport als de pro’s”, zegt Cliff Robinson, CEO van RĒVO. “Wij zijn namens RĒVO zeer vereerd met deze enorme kans om de beste lenstechnologie samen te brengen met de beste mannelijke skiër van deze eeuw – misschien wel ooit. Ik ben er van overtuigd dat zowel onze fans als Bode’s fans deze nieuwe exclusieve collectie enorm zullen toejuichen”.
“Vanwege mijn blauwe ogen ben ik enorm gevoelig voor licht….en mijn kinderen hebben mijn kleur ogen, dus er liggen behoorlijk wat RĒVO’s bij ons in huis!” zegt Bode Miller. ” Wij vinden het fantastisch hoe de perfect polariserende lens onze ogen beschermen, zowel op als naast de piste. Ik ben enorm enthousiast om dit seizoen deze nieuwe collectie goggles op de markt te brengen in samenwerking met één van Amerikaans hoogst gewaardeerde merken”.

De goggles uit deze collectie maken deel uit van een beperkte oplage en hebben een advies verkoopprijs van € 199,00. Een deel van de opbrengst zal gedoneerd worden aan Bode’s Turtle Ridge Foundation, een non profit organisatie die sportprogramma’s voor de jeugd ondersteunt.
 

terug naar homepage