1 | 2 | 3

SILMO PARIJS 2020 VERPLAATST NAAR SEPTEMBER 2021

De organisatie van Silmo Parijs heeft gisteren, 23 juli 2020, moeten besluiten om deze internationale optiekbeurs een jaar uit te stellen. Er staan in oktober wel enkele andere aktiviteiten op het programma. Silmo Parijs zond ons onderstaande brief.   

Beste Silmo-partners,

Sinds het begin van de wereldwijde gezondheids- en economische crisis hebben we duidelijke toezeggingen gedaan en uitgebreide maatregelen genomen om de bedrijven van onze sector te beschermen en te begeleiden in deze moeilijke periode.
In het bijzonder hebben we beloofd om ons besluit aan te kondigen of de 2020-editie van Silmo Paris vanaf half juli zal doorgaan, op basis van verschillende criteria met betrekking tot de fundamentele beginselen van de beurs en de ontwikkelingen in de internationale gezondheids-, economische en politieke situatie .

Aangemoedigd door het duidelijke herstel van de handel onder opticiens en gesterkt door gunstige resultaten in overeenstemming met onze vastgestelde criteria, waren we ervan overtuigd dat we zouden kunnen bevestigen dat de editie van 2020 inderdaad van 2 tot 5 oktober in Paris Nord Villepinte zou plaatsvinden.

Echter, op het moment waar de geregistreerde exposanten op het punt stonden extra uitgaven te doen om hun deelname aan de beurs af te ronden, en waar bezoekers op het punt stonden reisplannen te maken, waren er nog steeds onzekerheden over de vraag of de beurs zou kunnen plaatsvinden zoals gepland. Bij gebrek aan onmiddellijke vooruitzichten, ontmoette de directie van SILMO zijn partner COMEXPOSIUM en nam de ongelukkige beslissing om het evenement Silmo 2020 Parijs, zoals gepland in Parijs Nord Villepinte, te annuleren.

We zijn enorme dank verschuldigd aan de 688 geregistreerde exposanten die blijk gaven van grote ondernemersmoed door te besluiten hun deelname aan Silmo Paris 2020 te continueren, ondanks de crisis die we doormaken.

"SILMO Paris, zoveel meer dan een vakbeurs!"
In zo'n uitzonderlijke context moeten we iets ondernemen.
We zullen daarom ons streven voortzetten om de terugkeer van de industrie te begeleiden, onze missie te verzekeren om haar producten en diensten te promoten, en onze belofte aan de optische en brillensector na te komen.

SILMO 'Outside the Walls'

Dat is de reden voor de volgende activiteiten:
- Van oktober tot november 2020 gaat Silmo opticiens ontmoeten in Frankrijk en in heel Europa. "Silmo Hors les Murs" ("Silmo Outside the Walls") zal evenementen voorstellen die onze toewijding om de industrie te ondersteunen eren, in overeenstemming met de Silmo-gezelligheid!
- Deze ongekende operatie start op 4 en 5 oktober 2020 in het hart van Parijs en wordt elke maandag van de maand oktober herhaald in een andere stad, zoals Bordeaux, Lyon, Rennes en Brussel (programma wordt nog verder uitgewerkt).

- Bovendien reikt de Silmo Academy dit jaar opnieuw een beurs uit ter ondersteuning van een wetenschappelijk onderzoeksproject op het gebied van visie en optica.

- Door een gespecialiseerde applicatie zal Silmo Next - een laboratorium met ideeën, een forum voor interprofessionele discussies en een showcase voor creatie en innovatie de samenvatting presenteren van het werk dat twee jaar geleden begon, onderzoekend naar de toekomst van de sector, productontwikkelingen en het optische beroep:
"Op weg naar een techno-verantwoorde optische en brillen toekomst."  Geachte partner en vriend van Silmo, we verzekeren u dat dit een "buitengewoon" plan is voor de 2020-editie ...

SILMO 2021 verwelkomt u van 24 tot 27 september 2021 in het expositiecentrum Paris Nord Villepinte.

Wij danken u hartelijk voor uw loyaliteit aan Silmo Paris,
En we hopen u snel weer te zien.
Amélie Morel
Voorzitter van de SILMO  
Paris, 23 July 2020

Terug naar homepage