1 | 2 | 3

MYKITA SHOP MÜNCHEN 

500Mykitamunchen1Foto 13 05 20 om 13.13

MYKITA heeft haar nieuwste winkel geopend in München, in de Ben Kosttor 3 op een steenworp afstand van het populaire, luxe winkelgebied aan de Maximilianstraße. Gevestigd op een monumentale hoeklocatie die vroeger werd gebruikt als galerieruimte, presenteert de MYKITA Shop München de handgemaakte brillencollecties van MYKITA in een gastvrije sfeer waar historische elementen unieke meubels en moderne accenten ontmoeten.

"De opening van de MYKITA Shop München betekent een speciale mijlpaal voor MYKITA. Onze lokale retailpartner in dit geval is Leidmann, een van de toonaangevende opticiens in Europa, en MYKITA's allereerste klant", aldus MYKITA-oprichter Moritz Krueger.

500mykitamuncheninterieurFoto 13 05 20 om 13.14

Het winkelontwerp is gerealiseerd in samenwerking met het lokale architectenbureau Stephanie Thatenhorst. Achter de prachtig gerestaureerde façade van het historische gebouw uit 1881 vallen oversized boogramen en deuropeningen bijzonder in het oog. Evenals het gebruik van hoogwaardige materialen en op maat gemaakte meubelstukken.

Naast het volledige productportfolio bevat de MYKITA Shop München een Zeiss Vision Center om klanten een uitgebreide optische service te bieden.

MYKITA Shop München
Ben Kosttor 3
80331 München, Duitsland

terug naar homepage