1 | 2 | 3 | 4

Nabeschouwing  MIDO | DIGITAL EDITION 2021 

BESTORE DESIGN AWARD VOOR NEDERLANDSE OPTICIEN KEMPKES

450midoKEMPKESWinkel website 09 DSC 1074

MIDO BeStore Award voor Kempkes Optiek van Carlo van Kleij voor de categorie Design

Het buitengewone wereldwijde eyewear-evenement MIDO | DIGITAL EDITION 2021, dat voor het eerst in de geschiedenis van deze optiekbeurs van 5 t/m7 juni werd gehouden, kan een succes genoemd worden.
De drie dagen online leverden indrukwekkende cijfers op, met bijna 50.000 interacties op het zakelijke platform, 438 weergave pagina's en meer dan 5.700 geregistreerde gebruikers, een internationale aanwezigheid van 50%.

Lees meer...

5 t/m 7 juni

MIDO 2021 | DIGITALE EDITIE 

Een nieuw concept, wereldwijd beschikbaar

400Midofashion5

Vanwege de nog slechte internationale Corona situatie kon MIDO Milaan ook dit keer niet doorgaan. De organisatie van deze internationale optiekbeurs heeft vervolgens een virtuele primeur bedacht waardoor opticiens over de gehele wereld toch in de gelegenheid zijn om het internationale optieknieuws online te bekijken en afspraken te maken met leveranciers die zij anders persoonlijk zouden bezoeken. Dit alles in afwachting van de komende beurs die van 12 tot 14 februari 2022 in Rho Fiera gehouden wordt.

Lees meer...

BETTY BARCLAY
Zomermode & Eyewear 2021

 400roseBetty Barclay SS21 42 A4 39L

In deze roerige tijd waarin ze geen vakanties in het buitenland kon doorbrengen en zich concentreerde op kernthema's, vond Betty Barclay de juiste plek om de nieuwste zomermode te presenteren in de buitengewone omgeving van het Duitse Starnbergmeer.

Lees meer...

NEUBAU & ODEEH

Gezamenlijke collectie eyewear en mode

400ODEEHxNEUBAU 2020 13

NEUBAU EYEWEAR en het Duitse modelabel ODEEH, dat bekend staat om zijn heropleving van de fijne kunst van ateliervakmanschap, hebben hun eerste gezamenlijke collectie gelanceerd als een ode aan hun waardering voor materialen, mode en functionaliteit.

 

Lees meer...

Mondottica krijgt licentie Vivienne Westwood 

400Vivienne Westwood Autumn Winter 2122 Collection copy 

Mondottica International en Vivienne Westwood hebben met trots de ondertekening aangekondigd van een licentieovereenkomst voor het ontwerp, de productie en de distributie van de Vivienne Westwood brillencollectie.

Lees meer...

Marcolin lanceert Max Mara brillenlijn

MAX MARA FASHION SHOW 1

Liefhebbers van het Italiaanse topmerk Max Mara zullen blij verrast zijn dat er vanaf april 2021 weer een Max Mara brillenlijn te koop is. Dit keer is Max Mara een partnership van vijf jaar aangegaan met Marcolin. De samenwerking betreft het ontwerp, de productie en de wereldwijde distributie van zonnebrillen en monturen van dit Italiaanse luxe modemerk.

Lees meer...

SILHOUETTE KIEST VOOR DIGITALE INNOVATIE
Virtuele flagship showroom

silhouette450DFS Header 2000x500 3 all else
Silhouette staat al sinds zijn oprichting in 1964 bekend als innovator en pionier pur sang. Het merk van luxebrillen kiest nu voluit voor digitale innovatie om zijn zakelijke klanten optimaal te adviseren en ondersteunen.
De digitale flagshipshowroom is een treffende mijlpaal in de digitale transformatie van Silhouette. In deze nieuwe virtuele ruimte verwelkomt het internationaal actieve kwaliteitsmerk businesspartners van over de hele wereld. Partners hoeven zich nu niet meer te verplaatsen, maar overleggen gewoon vanuit hun kantoor met Silhouette. Een echte meerwaarde in deze uitdagende tijden, waarin afstand houden de norm is.

Lees meer...