1 | 2 | 3

500epos trams

SILMO PARIJS 2020 VERPLAATST NAAR SEPTEMBER 2021

De organisatie van Silmo Parijs heeft gisteren, 23 juli 2020, moeten besluiten om deze internationale optiekbeurs een jaar uit te stellen. Er staan in oktober wel enkele andere aktiviteiten op het programma. Silmo Parijs zond ons onderstaande brief.   

Beste Silmo-partners,

Sinds het begin van de wereldwijde gezondheids- en economische crisis hebben we duidelijke toezeggingen gedaan en uitgebreide maatregelen genomen om de bedrijven van onze sector te beschermen en te begeleiden in deze moeilijke periode.
In het bijzonder hebben we beloofd om ons besluit aan te kondigen of de 2020-editie van Silmo Paris vanaf half juli zal doorgaan, op basis van verschillende criteria met betrekking tot de fundamentele beginselen van de beurs en de ontwikkelingen in de internationale gezondheids-, economische en politieke situatie .
Aangemoedigd door het duidelijke herstel van de handel onder opticiens en gesterkt door gunstige resultaten in overeenstemming met onze vastgestelde criteria, waren we ervan overtuigd dat we zouden kunnen bevestigen dat de editie van 2020 inderdaad van 2 tot 5 oktober in Paris Nord Villepinte zou plaatsvinden.
Echter, op het moment waar de geregistreerde exposanten op het punt stonden extra uitgaven te doen om hun deelname aan de beurs af te ronden, en waar bezoekers op het punt stonden reisplannen te maken, waren er nog steeds onzekerheden over de vraag of de beurs zou kunnen plaatsvinden zoals gepland. Bij gebrek aan onmiddellijke vooruitzichten, ontmoette de directie van SILMO zijn partner COMEXPOSIUM en nam de ongelukkige beslissing om het evenement Silmo 2020 Parijs, zoals gepland in Parijs Nord Villepinte, te annuleren.

Lees meer...

MYKITA SHOP MÜNCHEN 

500Mykitamunchen1Foto 13 05 20 om 13.13

MYKITA heeft haar nieuwste winkel geopend in München, in de Ben Kosttor 3 op een steenworp afstand van het populaire, luxe winkelgebied aan de Maximilianstraße. Gevestigd op een monumentale hoeklocatie die vroeger werd gebruikt als galerieruimte, presenteert de MYKITA Shop München de handgemaakte brillencollecties van MYKITA in een gastvrije sfeer waar historische elementen unieke meubels en moderne accenten ontmoeten.

Lees meer...

NIRVAN JAVAN  
#SEETHEWORLD
#ZIE DE WERELD

400nirvanjavan LONDON CAMPAIGN 01

Nirvan Javan London Campagne

"Het jaar 2020 is belangrijk voor Nirvan Javan. Het is een jaar van groei en de introductie van nieuwe perspectieven en producten. De aankomende collecties blijken een spannende reis te zijn, zowel creatief als communicatief. Daarnaast onderstreept de introductie van hoogwaardige materialen zoals Japans acetaat en titanium de ambitie om te focussen op kwaliteit met aandacht voor de kleinste details,” aldus brillenontwerper Nirvan Javan.
Met de lancering van de nieuwe eyewear-collecties wil het Zwitserse label het kosmopolitische facet benadrukken, geïnspireerd op de metropolen Tokyo, Londen, Parijs en Chicago.

Lees meer...

‘LOOK EXTRA’
Een nieuw soort brillen, ontworpen om te worden gedragen onder maskers en oogbescherming

400Look EXTRA 6

Mei 2020 - Al meer dan 40 jaar heeft Look - made in Italia brillen strikt in eigen huis ontwikkeld, ontworpen en geproduceerd in haar exclusieve Italiaanse vestigingen. Synoniem voor hoge prestaties en de hoogste betrouwbaarheid, gebruikt Look alleen de beste materialen omdat het geschikt is voor diegenen die op zoek zijn naar innovatieve, effectieve oplossingen voor praktische problemen.

Lees meer...

COVID-19 CRISIS
Silhouette schenkt 20.000 Evil Eye brillen aan Oostenrijkse Rode Kruis

400RODE KRUIS copy 

Brand Director Susanna Kumpfmüller (links) van Silhouette International overhandigde een deel van de brillen zonder enig contact aan de Opper-Oostenrijkse Rode Kruis President Dr. Aichinger Walter (Credit: OÖRK/Affenzeller).


Oostenrijk, April 2020 - De afgelopen weken heeft de wereldwijde COVID-19-crisis
geleid tot een enorme toename van de vraag naar persoonlijke
beschermingsuitrusting (PBM's), zoals kleding, maskers en brillen. De aanzienlijke
mondiale vraag heeft geleid tot ernstige tekortkomingen in het aanbod van essentiële
beschermingsmiddelen, die dringend nodig zijn in de gezondheidssector. De
werknemers van Silhouette International hebben de bezorgdheid van vele mensen
over de veiligheid van gezondheidswerkers in deze uitdagende tijden gedeeld en
hebben gezocht naar oplossingen om de noodzakelijke uitrustingen te kunnen leveren.
De premium brillenfabrikant met het hoofdkantoor in Linz, Oostenrijk, schenkt 20.000
paar evil eye brillen uit hun nieuwste collectie sportbrillen aan het Rode Kruis.

Lees meer...

Götti Switzerland 

Nieuwe titanium monturen DOGA/DELON

400DELON 003

Götti Switzerland heeft twee nieuwe modellen gelanceerd: DOGA en DELON. Deze zijn vervaardigd van ultralicht Japans titanium en vallen op door de bijzondere verfijning en precisie. Subtiel en vernuftig is de geraffineerde kleurverandering op de dubbele brug.    

Lees meer...