1 | 2 | 3 | 4

Copenhagen Specs and the City, 29 januari - 1 februari 2021

Specs and the City is een nieuw evenement, waar je in een Covid19-vriendelijke omgeving monturen kunt bekijken en kopen bij bestaande en nieuwe leveranciers. Dit evenement vindt plaats van 29 januari - 1 februari 2021 in Kopenhagen. De exposanten zullen hun eigen showrooms hebben bij verschillende hotels in Kopenhagen, zodat de organisatie ervoor kan zorgen dat er slechts één exposant en één winkel tegelijkertijd in dezelfde ruimte aanwezig is.

Lees meer...

Ook bij Van der Ham Optometristen, Oud-Beijerland
Geslaagd Point-of-Sale concept Silhouette

385vdham 9

Na de succesvolle ervaring bij Optiek Van Renterghem in Aalter (België) werd het futuristische Point-of-Sale concept van Silhouette van 25 september tot en met 16 oktober getoond bij Van der Ham Optometristen in Oud-Beijerland. Directeur Paul van Schaik is heel tevreden, zo blijkt duidelijk uit bijgaand interview.

Lees meer...

           350Silmo dOr HUGO eng 5

                 WINNAARS

PREMIERE CLASSE AWARD
TARIAN with Sky Bar

400silmoTARIAN 2021 Ambiance Horizon 30 LOGO

 

Lees meer...

Silhouette Point of Sale concept op 25 september naar Van der Ham, Oud Beijerland

Terugblik lancering in België:
IN GESPREK MET DIRK VAN RENTERGHEM

450silhouettevanrenterghemklein 

In de periode van 21 augustus tot 24 september is bij Van Renterghem Optiek te Aalter, België het nieuwe Point of Sale concept van Silhouette gelanceerd. Wij waren erg benieuwd naar de ervaringen van deze optiekzaak. Vooral omdat dit event van 25 september tot 16 oktober in Nederland zal plaatsvinden bij Van der Ham Optometristen in Oud Beijerland. Hierbij eigenaar Dirk van Renterghem aan het woord.

Lees meer...

"Bold was een succes"

500boldTerras 8235

“Bold Optical Fair was de eerste optiekbeurs die weer plaatsvond in Nijkerk dit jaar na de uitbraak van het Corona virus. Veel voorbereidingen waren getroffen om deze editie goed en verantwoord te organiseren en al het extra werk was het dubbel en dwars waard,” aldus organisatoren Terressa & Walter.

Lees meer...

Collective season start in Antwerpen op theo entrepot
Met theo, MYKITA, Orgreen, Rolf en Anne et Valentin

 
240theoSiX 0003 D4S0796 insta.240theoSiX 0028 DSF1680 insta   

Ook in de optiekwereld zet Corona aan tot initiatieven. Van 6 tot 8 september werd in het theo entrepot in Antwerpen een optiekevent georganiseerd waaraan theo, Anne et Valentin, Mykita, Orgreen en Rolf deelnamen.

Lees meer...

Nieuws van Silhouette
Futuristisch Point Of Sale Concept

 Gif bestand silhouette

Tijdens de COVID-19 pandemie is het duidelijk geworden dat echte en authentieke ervaringen niet altijd vergelijkbaar zijn met de digitale alternatieven. Een aankoop in een fysieke winkel blijft van onschatbare waarde…

Silhouette zal deze zomer samenwerken met Tagada Concept om een unieke retail-beleving met geavanceerde technologie op te starten bij zelfstandige opticiens en wil de zelfstandige opticiens nu meer dan ooit steunen met een onvergetelijke Point Of Sale ervaring. Daarom lanceert dit bedrijf een pilot bij 1 opticien in België en 1 in Nederland.

Lees meer...