1 | 2 | 3

450MFKBanner2023

MIDO 2023:

1.000 EXPOSANTEN UIT DE HELE WERELD

 450MIDO 2023

Meer dan 1.000 exposanten nemen deel aan de MIDO, die op zaterdag 4 februari wordt geopend in Fieramilano Rho. De exposerende bedrijven (ga voor een volledige lijst naar https://www.mido.com/en/exhibitor-list?section=Attend) komen van over de hele wereld en vertegenwoordigen de gehele toeleveringsketen van de brillenindustrie. Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk, Spanje, Denemarken, de VS, het VK, Japan, Hong Kong, India, Saoedi-Arabië, Oman, Turkije en zelfs Mauritius staan ​​allemaal op het rooster.

Lees meer...

29 en 30 JANUARI

BOLD EDITIE 2023

450 2023 Bold 2023 FB post

Op een zeer bijzondere locatie in Utrecht, 'De Werkspoorkathedraal', wordt eind januari de Bold Optical Fair 2023 gehouden. Dit historische gebouw dateert uit het begin van de jaren 1910, toen ambachtslieden werkten aan stalen bruggen, treinen, trams en treinwagons. 

Lees meer...

opti München 2023
Drie inspirerende beursdagen

450OPTI

Dit jaar kwamen zo'n 15.500 bezoekers uit 67 landen samen in München om in een positieve sfeer gebruik te maken van het brede scala aan innovatieve formats voor kennis, verkoop en uitwisseling. In totaal exposeerden 307 exposanten uit 28 landen op opti 2023.
“Opti is terug en op weg naar succes! Drie inspirerende beursdagen met bezoekers en exposanten van over de hele wereld zitten erop. Ik wil iedereen die samen met ons in opti geloofde en ons succes mogelijk heeft gemaakt, uitdrukkelijk bedanken! Het was mijn hoogtepunt om de industrie weer verenigd te zien in een geweldige sfeer", aldus Klaus Plaschka, algemeen directeur van GHM Gesellschaft für Handwerksmessen mbH.

Lees meer...

KERSTWENSom

SILMO D’OR WINNERS

CHILDREN

Odette Lunettes with « Cadet » (BEL)

silmoOdette Lunettes fitbest landscape silmo paris eng copy

Odette Lunettes presents Cadet 1, first model of a 3D printing collection dedicated to children aged 8 to 12. Cadet 1 is an optical frame with a solar clip that interlocks like a construction game, to make wearing glasses funnier. Working in 3D allows Odette Lunettes to go beyond the limits of traditional eyewear techniques, while using a material perfectly suited to children due to its strength, flexibility and great ecological qualities.

Lees meer...

SILMO ACADEMY, THE COMEBACK

Na een afwezigheid van twee jaar is de SILMO Academy terug met twee hoofdonderwerpen: Bijziendheid en Het belang van goed zien bij een vergrijzende bevolking.
In een sector waar de wetenschap voortdurend vooruitgaat, is het voor SILMO Paris belangrijk om alle professionals toegang te geven tot de nieuwste informatie over onderzoek en experimenten om hen inzicht te geven in de uitdagingen en veranderingen in de optiekindustrie.
Sinds de oprichting in 2010 heeft deze plaats van vooruitgang, uitwisseling en reflectie voor de hele brillenindustrie tot doel het beroep van optiek-oogheelkunde te begeleiden in hun benadering van uitmuntendheid.
Het wetenschappelijk symposium van de SILMO Academy is terug voor zijn 11e editie, die zal focussen op « Het verbeteren van het gezichtsvermogen en De kwaliteit van leven van de meest kwetsbare patiënten. »

Lees meer...