1 | 2 | 3

 23 t/m 26 september

SILMO PARIS 2022
Paris Nord Villepinte

400SILMOENTREE 6d70789922 c

Als Corona ons met rust laat dan belooft de komende SILMO Paris een terugkeer naar de traditionele editie te worden. Het is dé gelegenheid om elkaar weer te zien en volop inspiratie op te doen.

De exposanten zijn er helemaal klaar voor. Ze delen één ambitie: surfen op de dynamiek van deze komende editie, die volgens de organisatie uniek belooft te worden.

Lees meer...

De opti 2022: "Een emotionele ervaring"

Drie dagen lang was de belangrijkste emotie op het beursterrein van München de vreugde van de reunie na de lange pandemie periode.  Zo’n 370 standhouders uit 25 landen trokken 13.000 bezoekers uit 71 landen.

Of de ontmoetingen nu gepland, spontaan of toevallig waren - de vreugde om elkaar weer te zien en nieuwe mensen te ontmoeten was overal duidelijk merkbaar. Producten aanraken en uitproberen, intensieve gesprekken voeren en zaken doen van persoon tot persoon. De bezoekers, voornamelijk besluitvormers, lieten de kans om de opti te bezoeken niet voorbijgaan. Volgens het bezoekersonderzoek was het doel van ongeveer driekwart van de vakbezoekers om met collega's in de branche van gedachten te wisselen en zakelijke relaties aan te gaan.

De verwachtingen voor de volgende opti in januari 2023 zijn hooggespannen. Veel belangrijke spelers hebben hun deelname al aangegeven. Een groot aantal bezoekers heeft de datum  over acht maanden al in hun agenda genoteerd.   

 

13 t/m 15 mei 2022
De opti is terug!

400opti 2022

“Producten live beleven, chatten aan de zijlijn, spontane uitwisselingen, het kan allemaal weer. Na de pauze vanwege de pandemie is de internationale vakbeurs voor optica & design van 13 t/m 15 mei 2022 in München de gelegenheid voor de optiekwereld om elkaar weer persoonlijk te ontmoeten, informatie te geven over nieuws en trends en de producten te ervaren. De focus ligt op twee belangrijke onderwerpen: duurzaamheid en bijziendheidsmanagement,” aldus Bettina Reiter, hoofd van de opti.

Lees meer...

30 april – 2 mei 2022
MIDO 22 TERUG NAAR DE LENTE

450MIDOfashion10

MIDO 2022 wordt gehouden van zaterdag 30 april tot maandag 2 mei in Milano Rho Fiera. De beslissing om de show te verplaatsen werd ingegeven door de wens van de organisatie om exposanten en bezoekers de beste zakelijke voorwaarden te bieden, zelfs in deze wereldwijde pandemische situatie. De organisatie hoopt dat deze lente periode ook veiliger en gemakkelijker zal zijn qua reizen.
Dit is een strategische tijd van het jaar voor zaken en internationalisering, waarbij MIDO in feite teruggaat naar zijn oorsprong. De eerste edities vonden plaats in de maand mei en velen betreurden het destijds dat de gezellige zomerse beurs verplaatst werd naar de koude maand februari.

Lees meer...

10/11 APRIL 2022

HALL OF FRAMES: 

Op 10 en 11 april werd in Gooiland Hilversum de Hall of Frames gehouden. 

Lees meer...

BOLD OPTICAL FAIR

Op 20 en 21 maart 2022 werd de Bold Optical Fair gehouden.  
Locatie: Taets Art & Event Park, Hemkade 16 Hembrugterrein, 1506 PR Zaandam

Lees meer...

omwenskerst IMG 1400